Welkom bij Wandering Gifts, webwinkel met Fair Trade en kleinschalig vervaardigde sieraden, gebruiksvoorwerpen en kunst uit alle werelddelen.

Kortom: “Moois uit alle windstreken”

Wandering Gifts is ontstaan uit onze liefde voor reizen en het tijdens die reizen op zoek gaan die dingen die plekken authentiek en eigen maken. Wat doen de mensen , hoe leven ze?

Heerlijk een stoffig oud winkeltje in, of naar een plaatselijke markt waar het geroezemoes en de geuren en kleuren je tegemoet komen.

In de loop der jaren is deze interesse en passie uitgegroeid tot het idee voor de webwinkel. We zijn op zoek gegaan naar producten die net even anders zijn èn van goede kwaliteit.

Mooi om te geven.

Het zoeken naar nieuwe  wereld producten gaat steeds door. Op plekken ver van Nederland, maar ook dichtbij. Alle makers van de Wandering Gifts producten krijgen een eerlijk loon. Alle producten zijn in kleine oplagen (hand)gemaakt en dus echte unica. Wandering Gifts streeft er naar een bijdrage te kunnen leveren aan ontplooiing en zelfredzaamheid van mensen en groepen die het nodig hebben. Ook wil ik hun prachtige creaties bereikbaar maken voor een breed publiek. “Aid through Trade”


Om uit te pakken.

Of u de gifts voor u zelf  bestelt of laat versturen naar iemand anders, we zorgen er altijd voor dat ze in cadeauverpakking bezorgd worden.

Ik nodig u uit  te struinen en te zwerven langs onze prachtige producten.

Yvonne Verhulst


Come wander…


13936831_10205414761688759_2038374653_n